Om oss

   

Lär känna oss!

Vi är tre elever som går andra året på Teknikprogrammet, Eksjö Gymnasium. Vi tycker att för mycket material går till spillo. Därför startade vi Loop. UF, för att belysa människor om miljön och uppmana till miljömedvetet tänk. Vi tycker att marknaden saknar handgjord, miljövänlig kvalitetsinredning och. det är anledningen till detta initiativet. 

Vår affärsidé

Vi återvinner lastpallar, kabeltrummor, plankor och andra trävaror för att skapa miljövänlig och snygg inredning. De produkter vi har att erbjuda är bland annat hyllor, bord och pallar som passar de flesta hem. Vi vill visa att material som vanligtvis slängs kan bli till saker man aldrig tänkt innan. Vårt mål är att kunden ska hitta en produkt som passar sitt hem. Därför tar vi gärna emot specialbeställningar av alla möjliga slag.

Personerna bakom Loop UF

Ludvig Johansson

Jag heter Ludvig Johansson och är VD för Loop UF. Jag valde att driva UF företag för att jag intresserar mig för företagande och snickeri. På fritiden tycker jag om att spela musik.

Ebbe Westmark

Jag heter Ebbe Westmark och är företagets försäljningschef. Jag tycker att företagande verkar väldigt intressant och därför valde jag att vara del i Loop UF. På min fritid gillar jag att umgås med vänner och att träna.

Wiktoria Zacarzewska

Jag heter Wiktoria Zacharzewska och är Ekonomichef i Loop UF. Jag är en framåtdrivande person som gillar att skapa, designa, saker och har lätt för att prata med människor. Därför var Loop UF ett klart val för mig.