Villkor och föreskrifter


PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset för produkten, om du önskar att produkten ska fraktas till dig kontakta oss.. 

ÅNGERRÄTT

Vi på Loop UF är måna om att du ska vara nöjd med ditt köp. Därför tar emot anpassade beställningar efter dina önskemål. Ångerrätt gäller inte på någon av våra produkter.

PRIVAT POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

LEVERANSER

När du köpt en produkt från oss hämtas den upp i våran verkstad i Eksjö. För kunder som inte kan komma och hämta produkten erbjuder vi leverans för en avgift. För leverans av din beställning kontakta oss via e-post.

RETURER

Om din vara är defekt eller fraktskadad byter vi såklart ut din vara. Kontakta oss då via e-post.